برای تهیه یک نوشیدنی اسپرسوی با کیفیت نیاز به لوازم خاصی است. لوازمی چون دستگاه اسپرسوساز، نوع قهوه، آب (جوشیده یا تصفیه شده)، گرایندر قهوه و … از جمله مواردی هستند که در تهیه یک اسپرسو خوش طعم و لذیذ نقش دارند. لولر یا همان تمپر یکی از لوازم‌هایی هستند که برای درست کردن اسپرسو به آن نیاز داریم. این وسیله در مرحله تمپینگ قهوه به کار برده میشود.

نحوه کار با وسیله لولر قهوه همانند تمپر است و برای کار با آن باید در ابتدا سطح قهوه‌ای که درون پرتافیلتر می‌ریزیم را با انگشت صاف کنیم. این کار با کمترین فشار ممکن بوده و نباید فشار دست زیادی به آن وارد کرد. بعد از آن باید بازو را در حالت 90 درجه نگه داشته و ساعد را به صورت عمودی روی لولر یا تمپر گذاشت. در اینجا نیز باید فشار کمی به تمپر یا لولر وارد کرد تا پودر قهوه فشردگی پیدا کند. لولر باعث می‌شود تا سطح نهایی پودر قهوه کاملا صاف و یکدست شود. نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که میزان فشاری که بر روی پودر قهوه ایجاد می‌کنید باید متناسب باشد و خیلی کم یا خیلی زیاد نباشد.

نظرات دوستان