همانطور که می دانید در حین آسیاب شدن قهوه مقدار بسیار زیادی از سابه ها به هم میچسبند و باعث ایجاد توده هایی می شوند که این توده ها حتی با لولر و تمپر هم از بین نمی روند. با استفاده از نیدل کاملا داخل قهوه را از وجود این توده ها خالی میکنیم و سابه یکدست می شود تا عصاره گیری یکنواخت و با کیفیت تری بدون چنلینگ داشته باشید.  این نیدل استنددار دارای 6 عدد سوزن با پایه های فنری است که انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند. این نیدل  حرفه ای باعث می شود پودر قهوه کاملا یکنواخت و یکدست شود و چسبندگی و هوای بین آنها از بین برود. شما می توانید نیدل  فنری را برای انواع دستگاه های اسپرسوساز خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی استفاده نمایید. 

نظرات دوستان